En ole edes uskaltanut katsoa, millaisia herkkuja ruokablogeissa on tarjoiltu tänä kesänä. Meillä kun syödään hyvin nopeita aterioita, jotta aikaa jää rakentamiseen ja lepäämiseen. Hyvä esimerkki - ja nimenomaan siis hyvä - on Knorrin valmiskeittosarja. Porkkanakorianterikeitto on oikein passeli.
Kaupungissakin on luotettu muiden apuun eli syöty usein ulkona. Kämpin kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa oleva Strindbergin Bakficka yllätti jo olemassaolollaan. Harva muukaan tuntuu paikasta tietävän, sen verran tyhjää siellä oli. Kävimme kuitenkin pikalounaalla siellä nauttimassa jättikokoisen leivän ja ruokaisan salaatin. Paikka on valoisa ja rauhallinen, joten sinne vaan kaikki alennusmyyntien uuvuttamat kiertelijät toipumaan.
Odotan syksyä, jolloin ehdimme syödä jotain hitaasti itse valmistettua, jopa jonkin ohjeen mukaan tehtyä.
torstai 10. heinäkuuta 2008
Nopeita ruokia
Lähettänyt rinsu klo 10.04
Tunnisteet: ammattieväitä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Pahuksen tylsän näköistä ruokaa.
Oliko maku parempi?
Lähetä kommentti