sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Briljantisti näin

Oih. Sain Matkalla-Marjutilta Brillante Blog -palkinnon. Tähän kuuluisi nyt laittaa se plakaatti. En vain tiedä, miten sen laitan, toisin sanoen mistä sen jpegin oikein saan. Tietokonetaitoni ovat edelleen vähintäinkin vaillinaiset.

Plakaatin laittamista miettiessäni voin kehitellä ajatuksia siitä, kenelle sen itse annan, mutta sitä ennen uutisia Etelärinteestä.

Lauantaina vietettiin saunan terassin avajaisia. Se on 95-prosenttisesti valmis. Puuttuvat viisi prosenttia eivät selity laiskuudellamme, vaan laudat loppuivat kesken.

Toki terassi on käyttökuntoinen - mitäs nyt parista laitalaudasta. Niinpä istahdimme terassin kulmalle lasit kädessä skoolaamaan. Lauantai-iltana sää olikin mitä parhain pieneen juhlaan. Maisema esiintyi oikein edukseen.

Todistimme myös erinäisten luontokappaleiden arkirutiineja. Eräs lokki nimittäin vierailee tontillamme aina iltakahdeksan jälkeen. Ilmeisesti siihen aikaan alkavat maan madot pukata pintaan. Sen sijaan sisiliskot ovat häipyneet. En tiedä, ovatko ne munimassa vai hautomassa, mutta jotain lisääntymiseen liittyvää on meneillään. Ensimmäisellä porrasaskelmalla on nimittäin näyttäytynyt minikokoinen lisko. Parisenttinen lisko on kuulkaa varsin söpö.

Saunassa on ulko-ovikin paikallaan. Se on yhtä koristeellinen kuin ikkunalaudat, jotka nekin yllättivät meidät. Emme yksityiskohtia juuri tuijotelleet rakennusta valitessamme. Niitä nyt sitten vain tulee esiin, kun avaamme puutavarapaketteja. Laitankin ikkunan kuvan Brillante-plakaatin sijaan ;-)

Kaakelointi ja panelointi sen sijaan ovat vielä vaiheessa. Viimeinen rutistus alkakoon!

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Klikkaat hiiren oikealla kuvan päällä ja valitset Save image as...

Vaihtoehtoisesti voin lähettää sen sulle sähköpostissa. ;-)

rinsu kirjoitti...

Ei mul o hiirtä. Vain tuommoinen kosketuspinta läppärissä.