Sunnuntaisin syödään mitä on, ennen kuin mennään kauppaan täydentämään varastoja. Tänään söimme munakkaan, johon oli piilotettu yllättäviä makuja. Minähän en tiennyt, mitä tulossa on ennen kuin pääsin maistamaan :-)
- 2 porkkanaa kolikoiksi leikattuna
- 1 salaattisipuli (muutkin sipulisortit käyvät)
- muutama kirsikkatomaatin puolikas
- 4 kananmunaa
- desi maitoa
- muutama pyöräytys mustapippuria ja minimaalisesti suolaa
- luraus soijaa (meillä oli vähäsuolaista)
- 3 senttiä wasabia
Sekoita kulhossa kananmuniin maito ja mausteet. Kypsennä sipulia ja porkkanakiekkoja öljytyllä pannulla viitisen minuuttia. Porkkanoiden ei tule alla täysin pehmeitä. Kaada seos päälle, heitä tomaatinkappaleet sekaan ja anna hyytyä. Tarjoa esimerkiksi tomaattisalaatin ja hyvän leivän kanssa.
Tässä ideana on tietysti tuo wasabin terästävä teho. Kävelimme sen voimin pitkän sunnuntairetken ympäri kaupunkia.
sunnuntai 17. helmikuuta 2008
Aasialaisen oloinen munakas
Lähettänyt rinsu klo 16.31
Tunnisteet: omat pöperöt
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Olenpas kirjoittanut huolimattomasti. Munakashan siis hyytyy pannulla miedolla lämmöllä, ei itsekseen.
Lähetä kommentti