maanantai 25. helmikuuta 2008

Hyperterveellinen ei enää myy

Rasvattomuus on ollut melkoinen ruokatrendi. Nyt palataan kuitenkin takaisin aiempiin tottumuksiin. Ruotsissa kuluttajat haluavat syödä rasvaisempia ruokia kuin ennen. Tässä vinkki suomalaiselle elintarviketeollisuudelle.

Mutta ehtikö Suomen maaseudulla mikään edes muuttua? Eikö punainen maito ole ollut siellä kestosuosikki? Näin olin ainakin viime maaseutureissulla näkeväni.

5 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Rasvaton ei aina ole terveellistä. Ainakin rasvattomienjogurttien sokeripitoisuudet ovat aika reippaita... Ehkä tässäkin alkaa löytyä se kultainen keskitie ja aidot maut kunniaan!

rinsu kirjoitti...

Mukavaa kun uskollinen lukijani jaksaa kommentoida :-)

Reseptitön blogini menettää perinteistä ruokayleisöä, eikä rakentaminen edisty, joten kuvia tai muuta mielenkiintoista aineistoa ei synny.

Nyt itse asiassa olisi sauna-asiaa kirjoitettavaksi, mutta olen niin töiden pauloissa, etten ehdi raportoida.

Tusla kirjoitti...

Eihän sitä aina niitä reseptejä jaksa. Mukavaa, kun sinulla on täällä oma tyyli ja vähän laajempaa näkökulmaa sekä meininkiä.

Työ ja opiskelu vie kummasti aikaa bloggailulta...

Meri, Helsinki kirjoitti...

Kyllä minäkin täällä aina käyn kuin ehdin! Ja nimenomaan siksi, että sun monenlaiset jutut on kiinnostavia. Myönnän, että rakentamisaiheisiin en niin syvenny, mutta teet myös ravinto(-la)huomioita, mikä on kiintoisaa.

Rasvaton kausi taitaa onneksi olla jo liudentumassa hyvää vauhtia, sellainen vähäsokerisempi lienee tulossa tilalle, tosin toivottavasti myös muin kuin keinomakeutuskeinoin.

Voisit muuten musta ihan hyvin laittaa Etelärinteen Foodyn listauksiin, on siellä kaikenmaailman käsityö-ruoka-askartelu-jne. kombinaatioblogeja jo ennestään, en tiedä. Tuli vaan mieleen, kun en meinaa aina muistaa käydä täällä, niin paljon seuraan suoraan Makuhausta tai Foodystä.

Mut sit on aina juhlaa kun huomaan etten oo hetkeen käynyt ja on monta uutta juttua!

rinsu kirjoitti...

Joo, kävijöitä on Google Analyticsin mukaan itse asiassa aika paljon. Heti julkaisupäivänä saan noin 40 erillistä kävijää ja seuraavina päivinä lisää. Yhteensä erillisiä mutta siis tuntemattomia kävijöitä on satoja :-)

Lukijoita on ympäri maailman, joskin osa heistä on saattanut tulla jonkun googlesta haetun viininimen tuomina. Kiitos joka tapauksessa kaikille.