lauantai 22. syyskuuta 2007

Voi millaisia ammatteja

Yle kertoo suklaan suosion noususta ja haastattelee suklaa-asiantuntija Reetta Montoa ja suklaamestari Peter Westerlundia. Ei olisi hassumpaa olla suklaa-asiantuntijana Fazerilla! Pienen suklaapuodin pitäminenkin on varmaan intohimohomma. Upeaa!

Mikähän itselleni olisi vastaavalla tavalla intohimoinen työ? Hmm.

4 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Oisko pikkuinen viinikauppa mitään? Ja siinä yhteydessä pieni viinibaari ja herkkupuoti sekä vähän kirjoja? Ei sillä ehkä rikastumaan pääsisi mutta... :)Ja Suomessa saa viiniä myydä vain Alko, toistaiseksi.

rinsu kirjoitti...

No joo! Joskus suunnittelinkin laadukasta kahvilaa, johon tulisi muun muassa italialaisia lehtiä. Mulla oli siihen konsepti ihan ajateltuna, mutta kun ala on niin kilpailtu enkä ole moisia hommia tehnyt, en ottanut riskiä. Keittöiövarustuksen hankkiminen kun jo olisi ollut niin kallista... Olisin hankkinut myös oikeudet myydä alkoholia, mutta olisin myynyt *vain* jälkiruokaviinejä kakkujen kanssa juotavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

mistä naiset aina repii noita kahvilaideoitaan?
katotteko liikaa elokuvia? :)
luulette varmaan vielä, ettei vaadi työn tekoa ja hinnatkin ovat halvat.

rinsu kirjoitti...

No työtä nimenomaan vaatii. Kun tein laskelmiani, totesin, ettei meikäläisen taidoilla saada kannattamaan. Pitäisi saada premium-hinnat, joten tuotteiden laadun oltava tasainen. Tästä syystä jatkankin omissa hommissani :-)

Mutta kuka kieltää unelmoimasta? Paitsi silli-ville?