Helsingin keskustan Stockan yläkerran .temp on kiva pistäytymispaikka silloin, kun ravintolassa ei aio viettää kauan. Viime .temp-käynnillä söimme pariloitua tofua ja kasviksia seesam-riisikakun kera.
Nyt uuden ruokavalion myötä on ollut todella hankala käydä ulkona syömässä, kun kaikessa on kaikkea liikaa ;-) Niinpä tähänkin annokseen kuuluva purjokastike jätettiin pois, koska se sisälsi kermaa. Saimme näin kevyen mutta kertakaikkisen maukkaan aterian, joka todella ilahdutti. Tarkkaan ottaen tofukaan ei juuri nyt kuulu ruokavalioomme (palkokasveja rajoitetaan), mutta ihan aina ei voi voittaa.
Huomattakoon, että .temp on Fazer Amican paikka. Ei kyllä tule tavanomainen kanttiiniruoka siellä mieleen, sen verran maukasta on kaikilla käyntikerroilla ollut.
maanantai 10. syyskuuta 2007
.tempin a la carte
Lähettänyt rinsu klo 22.01
Tunnisteet: ammattieväitä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti