tiistai 18. syyskuuta 2007

Aalto tainnutti asiakkaat

Kävin loppukesästä erään virtuaalitiimin kanssa nauttimassa rapuillallisen projektin alkajaisiksi Liuskasaaren Boathousessa. Ruoka oli loistavaa, mutta ennen kaikkea haluaisin taintua nauttimamme punaviinin muistosta. Olen aiemminkin kertonut pitäväni suklaisista viineistä, mutta tällaista täyteläisyyttä saa hakea. Kyseessä on Aalto-viini.

Milanolainen kollegani hykerteli yhtä lailla - kyseinen espanjalaisherkku on koukuttanut hänetkin. Olimmekin varsin hyvissä tunnelmissa viimeisellä paatilla palatessamme... Olisimme viipyneet pidempäänkin, jos ei olisi ollut pakko lähteä. Sori vaan, henkilökunta :-)


9 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Tuollaiset viinielämykset ovat ihania, niitä ei vain ole niin kovin usein ja hyvä niin. Aalto näkyi muuten olevan saatavilla monopolistakin. Aika muikea hintalappu, loistava lahjaidea siis!

rinsu kirjoitti...

On joo Alkossa, mutta ei hintansa takia käy jokaviikkoiseen käyttöön :-) Varsinkaan se kalliimpi versio, joka kiinnostaa minua aika lailla.

Tusla kirjoitti...

Omalla rahalla en varmaan koskaan ole maksanut yhdestä pullosta yli 60 euroa (ravintolat poislukien). Kipuraja on toki vuosien varrella noussut mutta 90 egeä on jo aika sievoinen summa. Toisaalta, jos jakaa vaikka neljälle hengelle tuon summan niin sillähän ei saa tavan ravintolasta vielä minkäänlaista kunnollista pulloa...

Meri, Helsinki kirjoitti...

Oli kyllä niin houkutteleva viinisuositus vaikken suunnaton viinien nautiskelija olekaan, täytyy varmaan pistää harvat roposet kasaan ja suunnistaa Alkoon heti seuraavien Suurten Juhlien aikaan :-) ja suklainen, se kuulostaa aina hyvältä :-D

rinsu kirjoitti...

@tusla. En minäkään, itse asiassa en ole omalla rahalla Alkossa maksanut 50 euroa enempää. Sitäkin on tapahtunut vain kerran. Toisaalta tiedän, että elämyksiä saadakseen on pakko maksaa.

@ylimuuli. Hain korvikkeeksi juuri Peter Lehmann Barossa Shirazia kotiin. Tai siis pullo meni jo aterian ohessa :-)

Anonyymi kirjoitti...

PS Aallothan varattiin loppuun. Niitä ei päätynyt yhtään yhdenkään Alkon hyllyyn.

rinsu kirjoitti...

No sitten ei tätä herkkua saadakaan kotioloissa!

Anonyymi kirjoitti...

Tätä vai mitä? Kyllä Aaltoa saa, mutta PS Aaltoa ei.
Näytti ehkä hassulta, kun PS oli viestin alussa :)

rinsu kirjoitti...

On muuten jännä, miten joskus kiireessä virheitä tehdessään aivot tajuavat, että pieleen menee - mutta tietoisuuteen asia tulee muutaman tunnin myöhemmin. Näin kävi tämän PS Aalto/Aalto -kommentin yhteydessä. Tajusin illalla, etten täsmentänyt, kummasta viinistä puhuin kun taas silli-ville oli täsmentänyt.