perjantai 14. syyskuuta 2007

Viikonlopun tehtävälista

Ostetaan kaakelit ja tikkaat. Viedään jo ostettu vesivaneri, jota käytetään porakaivon kannessa (entinen mädäntynyt). Rakennetaan kaivonkansi. Puretaan saunasta vanhoja rakenteita. Mitataan asennetun lattialämmityksen ominaisuuksia. Vedetään laituri ylös (kun mukana saattuu olemaan jeepillinen apumies). Ällistellään syksyn tuloa.

Lauantai-iltana juhlitaan miehen nelikymppisiä. Mennään ulos ja annetaan palttua dieetille. Sukua mukaan ja menoksi. Olen kuulkaa ostanut niin ärhäkkään lahjan, ettei mitään rajaa! Hihhii.

Raportoin ruokakokemukset sunnuntai-iltana. Soromnoo.

4 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Kuulostaa kiireiseltä. Olisi hauskaa jos kerkeäisitte kerkeätte osallistumaan syyskuun ruokahaasteeseen, joka on rakkausruoka!

rinsu kirjoitti...

Aloin jo miettiä, joskin totta on, että kiirettä pitää. Haasteen rajaus on kyllä loistava!

Meri, Helsinki kirjoitti...

Heipparallaa pitkästä aikaa! Vai nyt se on tehty, fuusioblogi. :-) Eivätköhän ruoka ja talo tule oikein hyvin toimeen keskenään. Selattuani Etelärinnettä huomasin Via myynnin, kertokaa ihmeessä, kuinka ruoan (ja ravintelin) käy. Itse asun toispuolella pitkää siltaa mutta silti melko lähellä. Että uteliaana odottelen! Ehkä sielläkin voisi blogimiitata :-O

rinsu kirjoitti...

Siellä voisi joo. Uskon paikan menevän heti tukkoon, joten mahdolliset varaukset kannattaa tehdä ajoissa...