lauantai 8. syyskuuta 2007

Työt etenevät

Remonttimiehistö on ahkeroinut jo kaksi päivää. Itse lattian rakentamista ei kuitenkaan ole vielä voitu aloittaa vaan on keskitytty valmisteluihin. Lattian alla kiertävä tulovesiputki on oikaistu ja vedetty syvemmälle, ettei se enää kulje maan pinnassa. Näin jäätymisvaara pienenee. Putki myös eristettiin kunnolla, samoin kuin viemäriputkisto. Niidenkin kulkua järkeistettiin.

Yksi pehmenneen oloinen hirrenpätkä vaihdettiin. Puolimetrinen rakenne oli päässyt lahoamaan, koska anturan ja sen väliin tarkoitettu bitumihuopa lojui maassa hirren vieressä. Aika huolimatonta sakkia ovat edelliset rakentajat olleet, ei voi muuta sanoa.

Saunatilan välikatto otettiin alas. Helpotus oli suuri, kun näköyhteys viistoon kattopintaan saatiin: se on kunnossa! Vain muurin ympärillä on hieman vesijälkiä, aivan samoin kuin on toisella puolella muuria olohuoneessa.

Huomenna alkaa lattian teko, eli eriste puhalletaan paikalleen. Sitten tehdään vanerista lattia, jonka päälle valetaan.

Samaan aikaan toisaalla eli kaupungissa olen minä kävellyt rautakaupoissa katsomassa kaakeleita ja selannut kylpyhuonekalusteita esitteistä. Jos budjetti ei olisi rajallinen, meille tulisi komea Temalin tummaviiluinen kalustus. Emme kuitenkaan halua laittaa 1500 euroa mökin lavuaarikompleksiin :-D

Kuvia saan esille vasta huomenna, kun mies tulee kännykameroineen kotikoneelle.

-edit: tunniste lisätty-

Ei kommentteja: