keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Kana löysi suklaajyvän

No niin, kaikenlaisesta sitä jää kiinni, kuten esimerkiksi sokeista arkirutiineista. En ole lähikaupassamme katsellut ihan joka nurkkaan.

Siellä on nimittäin koko ajan ollut Green&Black's luomusuklaata. Sitä on siellä itse asiassa viittä eri sorttia! Tänään ostin Maya Gold-makua, jossa vanilja ja appelsiini antavat säväyksen tummalle suklaalle. On vieläpä reilun kaupan tuote.

Tuosta suklaan nimestä. Omien tietojeni mukaan nimenomaan atsteekit maustoivat suklaansa vaniljalla, mutta ehkä Aztec ei ole niin kiva suklaan nimi kuin Maya. Ja saattoivathan hekin näin tehdä.

Oiva lähikauppamme ansaitsee mainoksen: Laivurin valinta on taas kunnostautunut luomun edistäjänä.

8 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Hyvä lähikauppa on kyllä todella jees. Meillä on vaan Alepa, todella surkea ja vähän parempi Valintalato. Haen niistä vaan välttämättömät maitopurkit ja leivät viikolla. Tänään yritin ostaa hedelmiä, saldona muutama banaani, kun muista ei viitsinyt maksaa pyydettyjä hintoja. :(

rinsu kirjoitti...

No Laivurikaan ei varmaan ole halvimmasta päästä, koska pienet joutuvat aina pitämään korkeampia hintoja. Mutta siellä on mietitty valikoimaa.

Meillä on Alepa toisena lähikauppana ja Valtsu aika lähellä myös, mutta Stocka imee puoleensa lauantaisin...

Tusla kirjoitti...

Kauppahallissa olisi kiva käydä myös useammin, jotenkin sinne ei vaan saa lähdettyä. Hyvästä valikoimasta ja laadusta olen kyllä valmis maksamaan. Huono laatu vaan surettaa.

K-Market Mankkaa Espoossa ja muutama City-market (ovat yleensä yrittäjävetoisia) vetävät myös viikonloppuisin puoleensa, tosin edellyttävät autoilua.

rinsu kirjoitti...

Kokeile Herttaa Herttoniemessä joskus.

Tusla kirjoitti...

Täytyypä piipahtaa Hertassa. Työmaan lähistöllä Lauttasaaressa on myös kelvollinen K-Market, jossa voi arkisin ruokashoppailla.

Votkinillakin Sörnäisissä pitäisi piipahtaa, ainakin Liemessä-blogissa sitä kehuttiin.

rinsu kirjoitti...

Votkin on hyvä. Sörnäisten piste on parempi kuin Sokoksen alakerran paikka, josta usein ovat kiintoisa ainekset lopussa.

Sammakko kirjoitti...

Hakaniemen halli on kyllä (pieni) taivas. Mutta torihinnat ovat törkeitä. Monta kertaa on jäänyt ostamatta, kun tajuaa maksavansa pelkästä "tunnelmasta".

Mutta mikä on Votkin?

rinsu kirjoitti...

Lihakauppa, ks http://www.chef-wotkins.com/.