sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Bank on ihana

Vietin muutama viikko sitten kokonaisen päivän Unionkadun Bankissa. En tiennytkään, että heillä on niin paljon vuokrattavia kokouskabinetteja. Laadukas lounas tarjoiltiin kabinettien viereen, joten saatoimme täysin keskittyä tekemiseen. Ja ruoka oli hyvää!

Laktoosirajoitteisena tiedustelin jälkiruokien koostumusta. Kermainen linja veti mieleni matalaksi. Niinpä henkilökunta kiikutti minulle varsinaisen Bankin puolelta ihanan vadelmahyydykkeen, vieläpä kaksin kappalein, ja kyllä ne menivät molemmat pikapikaa kitaani :-)

Ruokaa ja palveluakin upeampi oli sisustus. Vaikka kyseessä on kolme vuotta vanha ilme, paikka näyttää upouudelta. Arkkitehtuuri tuli hyvin esille, ja porukalla ihailimme myös tekstiilejä.

Itse kabinetin set-up oli aivan loistava. Emme olleet pöydän ääressä vaan istuimme puolikaaressa katseet kohti valkokangasta. Jossain vaiheessa kollega makasi lattiallakin... Ja tulosta tuli.

Täytyy kyllä myöntää, että nämä ravintolajuttuni alkavat kuulostaa buffeilta. Hyvää siellä, hyvää täällä. Tämä saattaa johtua ensinnäkin siitä, etten kirjoita huonoista kokemuksista ja toisekseen siitä, että Helsingissä on paljon hyviä ravintoloita kovan kilpailun ja alan muodikkuuden takia. Tiedä häntä. Ehkä minulla vain on hyvä tuuri.


2 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Hyvää pitääkin puffata! Miten me muuten osataan äänestää jaloillamme. :-)

rinsu kirjoitti...

En tiedä lainkaan, kuinka kallis Bankin kokouspuoli on... Hinta-laatu-suhde siis vertaamatta. Mutta hyvä sijainti heillä on!