maanantai 9. toukokuuta 2011

Tilinavaus

Marraskuun 23. 2009 kirjoitettu toiseksi edellinen blogiposti yrittää olla kovastikin pirteä olosuhteisiin nähden. Pari viikkoa aiemmin oli suvussa kuolemantapaus, joka puhalsi ilon varsin kauas monen elämästä. Itse päätimme selviytyä surusta tekemällä kauankaivatun elämänmuutoksen. Mies alkoi etsiä töitä ulkomailta. Itse valmistauduin irtisanoutumaan ja hankkimaan uuden elannon. Minun työni ei olisi meitä mihinkään siirtänyt, sen verran kotimainen "toimiala" oli kyseessä.

Tammikuussa nappasi - saimme puhelun, jossa ehdotettiin muuttoa Englantiin. Huhtikuussa 2010 muutimme Britanniaan, ja täällä ollaan!

Tämä blogi jatkaa edelleen ruoka- ja juomapainotuksin, joskaan varsinaista ruokablogia tästä ei tule. Kävin eilen selaamassa muutaman tutun blogin, ja lajityyppi on selvästi muutamassa vuodessa vakiintunut hyvin kuvattujen taidokkaiden aterioiden esittelyyn. Itsellä ruoanlaitto on jäänyt paitsioon, koska on niin paljon muuta tehtävää. Harrastukseni menevät sykleissä, ja uskon kokkailun nousevaan pintaan parissa vuodessa. Toki syömme hyvin, mutten lähtisi esittelemään reseptejä juuri nyt.

Etelärinne keskittyy myös kuvaamaan Etelärinnettä eli mökkiämme, joka on ahkerassa käytössä, vaikkemme itse sinne pääsekään kuin pari kertaa vuodessa. Appivanhemmat viettävät siellä aikaa läpi vuoden, ja veikkaan pihapiirin olevan komeammassa kunnossa kuin koskaan! Kuvia on niin viime kesältä kuin joululta, ja lisää tulee kesän aikana.

Uusia suunnitelmiakin on. Rakentaminen pysyy siis tapetilla ellei nouse ykkösaiheeksi. Myös luonto saattaa nousta aiheisiin. Ehkä maaseutukin. Riippuu paljon siitä, missä asumme, ja sitähän ei voi koskaan tietää ;)

4 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Uskollinen lukija ilmoittautuu!Kiva, kun olet taas langoilla. :)

Niin se elämä menee, joskus jaksaa blogata enemmän, joskus vähemmän ja joskus ei lainkaan.

Mielenkiinnolla odotan kirjoituksiasi saarivaltiosta.

Heh, meillä ei blogin tyyli taida olla kovinkaan trendissä kiinni. Sapuskat eivät juuri koskaan päädy blogiin kovin hienoina kokonaisuuksina, vaikka kuvien taso lienee sentään vähän parantunut uuden kameran myötä. Mutta hei, kukin tyylillään. :)

Siis tervetuloa takaisin!

rinsu kirjoitti...

Kiitos! Toivottavasti muutkin entiset blogiystävät löytävät tiensä tänne. Jonain iltana alan kiertää blogeja uudelleen ja tutustun kuulumisiin ja kommentoin, ehkä se sitten taas alkaa tämä kanssakäyminen.

Anna kirjoitti...

Kivaa, että bloggaat taas uusin voimin!

rinsu kirjoitti...

Kyllä tämä tästä alkaa käynnistyä :)