tiistai 24. toukokuuta 2011

Kaarnan kalaa

Trendeihin tarttuvat myös ravintolakonglomeraatit. HOK-Elanto on lanseerannut Manskulle kivalle näköalapaikalla Vanhaa vastapäätä kotimaisuutta ja tapaksia yhdistävän Kaarnan. Selvä vastaus Juurelle ruokamielessä, nimi taas viittaa Kuurnaan. (En ole vieläkään käynyt Kuurnassa, asia täytyy korjata seuraavalla visiitillä, milloin se lieneekään.)

Kaarna oli täynnä torstai-iltana, ja pääosa asiakkaista oli naisia. Sisustus oli keskivertoravintolaa paljon kivampi, ja menu houkutteleva. Päädyin syömään ruiskuorrutettua siikaa, jonka mukana tuli perunamuhennos ja parsaa. Kala oli optimaalisen kypsää, ja suositeltu Yalumban luomuvalkkari istui kokonaisuuteen täydellisesti. Seuralaiseni totesikin tarjoilijalle: "Ja tässä näemme tyytyväisen asiakkaan."

Useampi ravintola saisi sijaita toisessa kerroksessa. Kaupunki on erinäköinen muutamastakin metristä katutasoon verrattuna. Ahdasta Kaarnassa kuitenkin oli, koko ajan varoin takanaistujaa, joka tuntui olevan töytäisyetäisyydellä. Mutta menen toistekin.

Valitettavasti ruokakuva on epätarkka, kännykuva nääs, mutta näette värit! Nam.


Ei kommentteja: