maanantai 16. kesäkuuta 2008

Ette muuten usko!

Hyvä jos uskoimme itsekään. Nimittäin: raksalla tuli tänään totaalitenkkapoo. Perustus on osin vääränkokoinen. Siihen jäi rungon pystytys.

Monenko lukijan silmät pullistuivat?

Vika ei ollut perustustentekijän eikä perustuskuvien tekijänkään. Talofirman antamat perustusten mittapiirroskuvat olivat vinksallaan. Kaikki niitä seuranneet menivät metsään. Näin ainakin nyt olemme tietävinämme.

Onneksi olin minä puhelimessa eikä mies. Olin kyllä juuri iltapäivällä töissä sanonut, että varmaan kaikki sujuu hyvin, kun kukaan ei soita. Hiljaisuus johtui kuitenkin siitä, että vastaava odotti sopivaa hetkeä soittaa. Ilmeisesti ajatteli, että työpäivää ei passaa häiritä. Odottivat myös talovalmistajan kantaa, jota ei kuitenkaan tämän päivän aikana kuulunut.

Huomenna kuulemme, kuinka tästä eteenpäin. Voi korjaantua pieninkin keinoin. Virhe on ilmeisesti vain jossain tukipilareissa, ei koko sokkelissa.

Raportoin puolestani vastaavalle työnjohtajalle meille saapuneista perustusvaiheen laskuista. Hyvä että avasin suuni. Yhdestäkin oli jäänyt pois 25% alennus. Asia korjataan huomenna.

Näin meillä. Toivottavasti teillä menee paremmin. Jos haluatte elämäänne haasteita, alkakaa toki rakentaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, minulla ainakin pullistuivat silmät päästä! Toivottavasti sokkeli saadaan pikaisesti korjattua. Vaatikaa virheen vuoksi laskun alennusta!

rinsu kirjoitti...

Talotehdas oli tehnyt 7 cm pidemmän pytingin kuin kuvissa. Homma ratkesi loppujen lopuksi hyvin nopeasti. Alahaltiaparru tuli vasojen päälle (vai miten se oli :-). Nyt on rakennus jo koko korkeudessaan siellä.