torstai 11. lokakuuta 2007

Siis syys

Suotta olen lannistunut Blogilistan ilmoittamasta pienestä tilaajamäärästä. Google Analyticsin mukaan tällä blogilla on (ollut) lukijoita Ameriikan Yhdysvalloista saakka. Ruotsikin on kartalla. Terve vaan kaikille! Monet tuntuvat palaavan tänne, eli vakiyleisöä on.

Tässä kaikille syksyn piristykseksi pari kuvaa Suomen luonnosta.


3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Juu, ei kannata tuijotella blogilistaa - minäkin luen Etelärinnettä RSS-feedinä, enkä ole blogia tilannut. Niin kuin en muitakaan enää aikoihin.

rinsu kirjoitti...

Olen itse tässä suhteessa aika tumpelo, tilailen edelleen. Joskin kännykällä brausaan muutamaa osoitetta ihan ulkomuistista.

Meri, Helsinki kirjoitti...

Mäkään en tilaile mitään vaan käytän omia ja muiden blogien linkkilistoja ja vakkariblogeihin sinkoilen ihan ulkomuistista (selaimen muistin tuella).

Analytics on myös käytössä, paljastaa mm. Oikeutta eläimille - sivustolta tulevan vierailijoita Monkeyyn :-D KUn huomasin sen aikoinaan, jäljitin välittömästi alkulähteen, sillä pelkäsin olevani joku parjattu pahantekijä. Mutta ei, munakoisotahnaohjettahan ne siellä vain... Ruoka se maistuu kaikille. :-)

RSS-feedin lukijoista ei kai jää muuten edes jälkiä Analyticsiin? Tai se vaatii koko artikkelin luvun että jää, tästä tosin olen kovin epävarma.