maanantai 17. joulukuuta 2007

Paperiset ystävämme

Jotain vikaa on elämässämme. Saimme pari viikkoa sitten yhdeksän lisäosaa kirjahyllyyn, ja nyt ne kaikki ovat täynnä. Kirjoja ei kuitenkaan tämän ajanjakson aikana ole monta ostettu. Täyttyminen johtuu sen sijaan siitä, että keräsimme lattialla, pöydillä ja sängyn vieressä parvella lojuneet lukuesineet. Nyt ne ovat aakkosjärjestyksessä paikoillaan.

Mutta tulee ruskeasta puusta lämmin fiilis, ei voi muuta sanoa. Mennyt on kalpea olohuoneen seinä. Terve talvi, olen varustautunut. Tunnelma on oikea.

(Taaskaan eivät kuvat siirry Bloggeriin, joten saatte katsastaa kirjahyllyn toiste.)

5 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Ei mitään vikaa vaan kaikki kohdillaan! Kirjoja pitää olla paljon. :-) Omani ovat tilanahtauden vuoksi suurimmaksi osaksi säilössä, mutta odotan aikaa, jolloin saan taas ympäröidä niillä itseni. <3

rinsu kirjoitti...

Minä kauhulla odotan aikaa, jolloin pitää taas muuttaa. Seuraava koti saisi olla lopullinen.

Meri, Helsinki kirjoitti...

Minä puolestani pidän muuttamisesta.. . :-) En nyt tietenkään ihan alvariinsa, mutta jotenkin on hauska saada aina uusia kulkureittejä ja kotitaloja ja rappukäytäviä ja lähikauppoja. Vaikka en näiltä kulmilta pois haluakaan. Olen koko pienen ikäni muutellut, varmaan parikyt muuttoa vähintään takana. Meidän perhe on ollut liikkuvaista sorttia, vaikka tosiaan maantieteellisesti hyvin vähän liikkuvaa. :-)

rinsu kirjoitti...

Juu, tuo puoli on ok, mutta kirjojen pakkaaminen ja kuljettelu ei. Mehän ollaan aika liikkuvaisia myös. Kaverit eivät voi käsittää, miksi muutamme. Heille asunto on ainutkertainen juttu.

Tusla kirjoitti...

Meillä kaksi kirjahyllyä on ihan piukassa ja ei niin missään järjestyksessä, voi kunpa olisikin. Lisää hyllyä ei tähän asuntoon mahdu, isommasta siis haaveillaan. Ja Boknäsin lasiovisesta kirjahyllyjen klassikosta...