perjantai 2. toukokuuta 2008

Kevyin rantein

Etelärinteen remontti- ja rakennushuolet ovat jättäneet varjoonsa sen, että meillä on mökki. Siis että nyt vihdoin on paikka, jonne mennä jopa vain oleskelemaan. Viimeaikaiset työleirit tosin eivät ole ihan sellaisia rentoutumisen muotoja, joista olemme haaveilleet :-)

Pakkasimme vapun alla kaupunkikeittiöstä kattiloita, vateja, säilytysrasioita ja muita keittiötarvikkeita mökille vietäväksi. Nyt viikonloppuna jatkan kesään valmistautumista valikoimalla petivaatteita. Samalla mietitään, kuinka päästään eroon huonekaluista, joita edelliset omistajat meille jättivät. Ne ovat markkeeranneet toimintojen paikkaa - tässä syödään, tässä istutaan - mutta eivät todellakaan ole makumme mukaisia.

Mökkikeittiö kuitenkin avataan vasta perusteellisen pesun jälkeen. Hiiret kun ovat jättäneet näyttäviä jälkiä ympäriinsä. Tätä kesänavausta kuitenkin hidastaa se, että sain juuri äsken siteen ja tuen oikeaan käteeni. Työperäinen rasitusvamma yritetään saada kuntoon ennen kuin se varsinaisesti edes alkaa pitämällä kättä levossa.

Kukas nyt hankaa kloriitilla keittiön??? Vastaus tähän ja muihin kiperiin kysymyksiin seuraavassa kirjoituksessa :-)

Ei kommentteja: