sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Vihdoin täällä, elossa

Huuh, onpa kulunut aikaa. Ja kyllä on tapahtunutkin kaikenlaista. Olemme maalanneet vuosi sitten valmistuneen saunan, avanneet päämökin lattian alapohjan kuntoa tutkiaksemme, raivanneet Etelärinteen rantoja, ja teettäneet päämökin ympärillä maanvaihdon, patolevytyksen, salaojituksen ja sokkelin slammauksen. Rahaa ja aikaa on mennyt. Myös hermot menivät muutamaan otteeseen :)

Erityisen tehokkaasti hermot pamahtivat viikko sitten, jolloin otin kaksi nukkumispäivää. Suomeksi sanottuna sain diagnoosiksi työuupumuksen (Z73), jonka hoidin nukkumalla. Kovin paha uupumus ei siis ollut, kun kaksi päivää riitti palautumiseen. Se ei myöskään johtunut Etelärinteesta, joskin kaikenlainen keskeneräisyys on todella rasittavaa. Ihan johtui töistä, joita äskenkin naputtelin yhden Powerpointin verran. Tosin hieman tuntuu siltä, ettei kovin vakaalla maaperällä olla, jos unettomuus edelleen vaivaa ja muisti pätkii.

Mutta eilen tunsin, että ainakin Etelärinteessä olemme voiton puolella. Mökin sisäilma on korjaantunut. Siihen auttoi viimeisin mullistus eli maa+pato+salaoja-yhdistelmä. Tämän jälkeen kaikki on kosmetiikkaa. Aloinkin heti miettimään mökkikeittiön toimintoja. L-keittiö oranssein kaapinovin! Ei mitään ökyä vaan ihan perus-IKEAA todennäköisesti.

Ja sauna toimii hyvin. Olen hiljalleen mieltynyt saunomiskonseptiin, siis siihen että istutaan kuumassa huoneessa. Kyllä siinä on puolensa.

Mutta pihamaa on mullin mallin. Salaojittajat kun availivat nurmea varsin laajalti. Laaja tasainen nurmikko on kuin perunamaa sadonkorjuun jälkeen. Siinä sitä on ensi kesälle puuhaa.

1 kommentti:

gardiniarackliffe kirjoitti...

Blackjack online - The JTM Hub
Blackjack online - Blackjack online - Blackjack 목포 출장마사지 online - Blackjack online - 경상남도 출장안마 Blackjack online - 경기도 출장샵 Blackjack online 시흥 출장샵 - Blackjack online - Blackjack online - Blackjack online - Blackjack online - 포항 출장마사지