tiistai 8. huhtikuuta 2008

Messukuulumiset

Viime viikonlopun Oma Mökki -messut tarjosivat paljon kivaa katseltavaa. Siellä joutui oikeastaan jonkinlaisen kulutushurmoksen partaalle: teki mieli vaikka mitä tarvikkeita omalle mökille. Laitureita, kompostoivia vessoja, terassirakenteita, puutarhakasveja, uudenlainen mattoteline, takkoja. Ja rantasuihku!

Jotain ostimmekin: Beefeaterin grillin! Tosin noudammme sen vasta viikolla Kaasuvalon Unioninkadun myymälästä.

Oli oikein mieltälämmittävää löytää laitureita, joita ei tehdä painekyllästetystä puusta vaan Lunawoodin lämpökäsitellystä puusta. A-laitureiden sinänsä passelit laiturit hävisivät pelin saman tien. Lunawoodin puuta olemme ostamassa myös terassiimme. Terassinpuut jätettiin saunapaketista kokonaan pois. Honka toimittaa tyypillisesti vain painekyllästettyä puuta.

SpaDealers tuo ja myy hauskaa rantasuihkua, jossa voi pistäytyä uimisen jälkeen - tai miksei muulloinkin, jos niin haluaa. Vesi suihkuun tulee helpoiten puutarhaletkusta. Mustan korkean muovirakenteen sisällä se lämpiää käyttökelpoiseksi - pelkän auringonvalon voimin. Tietenkään suihkussa ei voi rampata koko ajan, vesi ei lämpiä ihan niin nopeasti. Mutta jalkoja voisi huuhdella useampikin uimari.

Ihastuin myös hyvinsuunniteltuun Kombirenkiin, joka on kodinhoidon yleisapu. Samaan vempeleeseen saa ison ja pienen pyykin kuivumaan, petivaatteet tuulettumaan ja matot puisteltaviksi. Laitteen päässä olevan Mattokaverin avulla mattoja saa heiluteltua tehokkaasti myös yksin. Ei kannata kokeilla sitä kuitenkaan silloin, kun lakanat kuivuvat vieressä :-) Ilahduttavaa oli sekin, että tämä tuote valmistetaan Suomessa. Grillithän ilmeisesti kaikki tehdään Kiinassa, jopa se meidän ostamamme.

Tällä kertaa pääsimme kirjamyyjien ohi ostamatta mitään, mutta esitteitä tuli puoli reppua. Niitä luettiin koko sunnuntai.

Ei kommentteja: