perjantai 7. maaliskuuta 2008

Kokemuksia Uudelta mantereelta

Ihanaa olla kotomaassa! Saa leipää ja kasvisruokia.

Olin USA:ssa työmatkalla ja kärvistelin megarasvaisten aamiaisten ja lounaiden parissa. Continental breakfast sisälsi teetä, tuoremehua ja - korkeakiiltoisia viinereitä. Argh. Eurooppalainen croissant on terveysruokaa niihin rasvakokoelmiin verrattuna.

Viimeisenä päivänä tuli hyvääkin ruokaa: salaattipetejä, raikkaita kolmioleipiä ja suklaakuorrutteisia mansikoita. Kaiken huipuksi söimme katetulla ulkoterassilla, joten saimme nauttia auringosta kesken hämärän konferenssipäivän. Ah kevättä.

Jos matkoilla ei pääse kauppaan, joutuu kyllä aineenvaihdunta koville. Ainetta on kerrassaan liikaa, ja ennen kaikkea se on vääränlaista. Laktoositabletit loppuivat samaan aikaan käyntikorttien kanssa.

3 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Laktoositabut pelastaa! Myös kotimaassa kaikenmaailman kissanristiäisissä, jossa ei jaksa alkaa naukua vatsaystvällistä vaihtoehtoa... Vaikka melko usein laktoosiahdinkoisten huomioiminen alkaa olla Suomessa itsestäänselvyys. Onneksi.

Meri, Helsinki kirjoitti...

Mulla ne laktoosipillerit ei toimi piru vieköön niin olen naukujana aina vaan etenkin kun nyt on oltava laktoositonta; vähälaktoosinen ei riitä: Hankalaa: kuten tämä näppäimistön rikkinäisyyskin josta syystä nämä kaikki kaksoispisteet ja puolipisteet eikä lainkaan pilkkuja ja pisteitä :D

rinsu kirjoitti...

Uutta kekseliästä kieltä, Ylimuuli!