sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Täydellinen lomapäivä

Aurinko on paahtanut Etelärinnettä juhannuksen jälkeisen viikon. Eilinen sade teki nurmelle vain hyvää. Nyt paistaa taas, ja vesi on rannassa reilusti yli kaksikymmenasteista. Kävin juuri heittämässä talviturkin, eikä tehnyt tiukkaakaan.

Eilen aloitimme lomamme. Ensi töiksemme otimme kunnon päiväunet. Täällä on niin hiljaista, että nukkua hurautimme pitkälti yli kaksi tuntia. Näin myöhästyimme Sysmän Suvisoiton jazzkonsertista hieman. Pääesiintyjän Jukka Perkon kyllä näimme, ja lämppäri-Claesin keikasta pitkän pätkän.

Konsertti pidettiin Sysmän VPK:n lavalla. Paikka oli oikein sympaattinen ja tunnelma intiimi. Perkon iso yhtye sai aikaan mahtavan tunnelman Charlie Parker -klassikoineen. Tosin yleisön keski-ikä oli varsin korkea. Onkohan se koko tapahtuman luonne? Se nähdään keskiviikkona, jolloin ajamme Sysmän kirkkoon kuuntelemaan Toni Edelmannin säveltämiä lauluja.

Tänään saamme heti loman alkajaisiksi vielä yllätysvieraita. Veljeni poikineen (1 kpl) saapuu kohta. Sauna lähtee lämpiämään heti, kun näppini irtoavat koneelta ja menen sytyttämään tulet.

Nyt Etelärinne on vihdoin siinä käytössä, johon se hankittiin.

Ei kommentteja: